Машинен превод от Microsoft Translator|Налични езици: ...................

Адрес:

Glebewood Лодж,
Брендън пътищата,
Methwold,
Норфолк, IP26 4RH
Обединено кралство

Моля вижте раздел "Как да ни намерите" по-долу за повече подробности за това как да пътуват до нас.

Телефон:

Сю 0780 9575 421 или Nobert 0788 9936 364

Имейл:


nobert@freelanderspecialist.com

Като алтернатива ако имате нужда от подкрепа или имате въпрос, обратна връзка или предложение, можете да използвате формата по-долу да се свържете с нас.

Как да ни намерите

Ние се намираме в Норфолк, Източна Англия, около 1,5 часа от Лондон, 2 часа от Бирмингам и 3,5 часа от Манчестър. Моля, обърнете внимание, че ние не сме гараж или шоурум така че ако искате да дойде и изглед на нашите превозни средства Моля, обадете ни първо да направи среща-по този начин ще бъде гарантирано, че ние ще бъдем в!

Как да стигнем до нас с кола:

Нашият адрес е Glebewood Лодж, Брендън пътя, Methwold, Норфолк, IP26 4RH – вижте на картата по-долу. Моля, обърнете внимание, че сателитна навигатор ще ви отведе до гараж надолу по пътя от нас и не директно до нашата врата. Ние сме директно срещу фабриката за премиер храни около 100 метра от гараж позиция към Брандън. Ако искате да проверите текущия трафик условията тогава Щракнете тук, за
Преглед на голяма карта

Как да стигнем до нас с влак:

Нашите най-близките жп гара е Брендън (от Лондон, ще трябва да вземете влак от Кингс Крос или Ливърпул Стрийт в Кеймбридж, тогава промяна на Норич влака слизането в Brandon). Алтернативно Мариана пазар не е твърде далеч и това има директен влак от Лондонския Кинг Крос към него. Ако ни кажете кое време и гара пристигате в ние ще бъдем там да ви вземем.

Как да стигнем до нас от треньор:

Нашите най-близкия автогара е Thetford. Ако ни кажете какво време пристигате ние ще бъдем там да ви вземем.

Как да стигнем до нас по въздух:

Да, вярвате или не, сме имали хора идват от чужбина специално, за да закупите един от нашите Freelanders! Така че ако сте под в нашите най-близко летище е Stanstead, от там ти ще хванете влак до Кеймбридж, тогава промяна на Норич влака слизането в Брендън. Ако ни кажете какво време пристигате ние ще бъдем там да ви вземем.

Всички права FreelanderSpecialist.com