Microsoft TranslatorID...................
=52171.5V12

Vi er Freelander specialister – de eneste køretøjer vi beskæftiger os med, er Land Rover Freelanders og Rovers, som de har de samme motorer. Min dejlige mand, Nobert, er de største hjerner bag Fastnøgler (selv om han kan lide at tænke på sig selv som brawn, han holder viser mig hvor godt sin muskler er ved at udvikle!). Uanset problemet med en Freelander Nobert er den, der kan ordne det – han har sit hoved under en motorhjelm hele dagen hver dag, og hvad han ikke ved, om en Freelanders er jeg sikker på er ikke værd at vide. Som for mig, Sue, nå, jeg er her til at tælle penge – hvad et vanskeligt job jeg har – selvom Nobert ikke er alt for sikker på hvor god jeg er på det da han hævder jeg tilbringe det hurtigere end jeg tælle det!!!

Vi er en lille virksomhed opererer fra vores egen baghave (selv om det er en meget stor have – hvilket er grunden til græsplænen ikke få klippes så ofte som det skal!) Vi har ikke nogen fancy showrooms eller kontorer. Så Hvis du gerne vil komme og se nogen af vores køretøjer bare Giv os et kald eller aflevere eller samle bilen til reparation, vi er ikke begrænset til åbningstider så selv på de aftener og weekender du er velkomne; Lad os vide, når du gerne vil komme og vi vil gøre hvad vi kan for at være her.

Vi ønsker glade kunder. Alle vores køretøjer anvendes Freelanders og vi gøre vores bedste for at få dem til stor mekanisk tilstand (godt Nobert gør, jeg er ikke meget brug, jeg bange!). Det er ikke muligt for os at teste drev alle vores køretøjer for store længder af tid, så hvis du køber et køretøj fra os og finde, at der er et problem, som vi ikke samle op på, så alt du skal gøre er at Giv os et kald og vi vil gøre vores yderste for at sortere det ud for dig.

Og hvis du tilfældigvis ikke kan finde, hvad du leder efter i vores samling af Freelanders, glem ikke at jeg stadig ville elske at tælle dine penge så Nobert er tilgængelig til service og reparation den Freelander, som du vælger til meget rimelige priser (du ikke ville have mig til at være tælle for længe vil du!).

Hvis du har problemer med Freelander og forsøger at reparere eller forbedre din Freelander så tjek den Freelander dele og Freelander tilbehør at vi har til rådighed. Vi især specialiseret i renovering Freelander motorer og drev tog (IRD/overførsel kasser, tyktflydende kobling enheder (VCU ’ s) og bageste bagtøj, så uanset hvad dit problem er vi her for at hjælpe.

Hvis der er noget særligt, du leder efter og ikke kan finde det her så venligst gøre Giv os et kald på 0780 9575 421, kun kyllinger bid, vi don ’ t!

 

Vores Freelanders- og en ulige kylling!

Vores Freelanders- og en ulige kylling!

Bilforhandlere Register – UK Bilforhandlere og Bilforhandlere.
Bilforhandlere Register – UK Bilforhandlere og Bilforhandlere.

Se os på city-listings.co.uk