Microsoft TranslatorID...................
=52171.5V12

Adresse:

Glebewood Lodge,
Brandon Road,
Methwold,
Norfolk, IP26 4RH,
Storbritannien

Venligst afsnittet "Sådan finder du os" nedenfor for detaljer om hvordan man kan rejse til os.

Telefon:

Sagsøge på 0780 9575 421 eller Nobert 0788 9936 364

E-mail:

Sue@freelanderspecialist.com
Nobert@freelanderspecialist.com

Alternativt, hvis du har brug for nogen form for støtte eller har et spørgsmål, feedback eller forslag, kan du bruge nedenstående formular til at kontakte os.

Sådan finder du os

Vi er beliggende i Norfolk, East Anglia, cirka 1,5 timer fra London, 2 timer fra Birmingham og 3,5 timer fra Manchester. Bemærk venligst at vi ikke en garage eller et showroom så hvis du ønsker at komme og se vores køretøjer bedes du ringe til os først til at lave en aftale-på denne måde vil du garanteres, at vi vil være i!

At komme til os i bil:

Vores adresse er Glebewood Lodge, Brandon Road, Methwold, Norfolk, IP26 4RH-se kortet nedenfor. Bemærk venligst at en satellit navigator vil tage dig til en garage ned ad vejen fra os og ikke direkte til vores dør. Vi er direkte modsatte Premier Foods fabrikken omkring 100 yards fra overskriften garage mod Brandon. Hvis du ønsker at kontrollere de aktuelle trafikforhold derefter Klik her.
View Larger Map

At komme til os med tog:

Vores nærmeste togstation er Brandon (fra London du skulle få et tog fra Kings Cross eller Liverpool Street til Cambridge, så ændre til Norwich toget komme ud på Brandon). Alternativt hansatli marked er ikke for langt væk og dette har en direkte tog fra London Kings Cross til det. Hvis du fortæller os hvad tid og station du ankommer vil vi være der til at samle dig op.

At komme til os af Coach:

Vores nærmeste busstation er Thetford. Hvis du fortæller os, hvad tid du ankommer vi vil være der til at samle dig op.

At komme til os med fly:

Ja, tro det eller ej, vi har haft folk kommer fra udlandet specifikt til at købe en af vores Freelanders! Så hvis du flyver i er vores nærmeste airport Stanstead, derfra ville du fange et tog til Cambridge, så ændre til Norwich toget komme ud på Brandon. Hvis du fortæller os, hvad tid du ankommer vi vil være der til at samle dig op.