Automatische vertaling door Microsoft Translator|Beschikbare talen: ...................

Wij zijn Freelander specialisten – de enige voertuigen die we behandelen zijn Land Rover Freelanders en Rovers, als ze hebben de dezelfde motoren. Mijn prachtige man, Nobert, is het belangrijkste brein achter de steekringsleutels (hoewel hij graag te denken van zichzelf als de brawn, hij houdt me laten zien hoe goed de ontwikkeling van zijn spieren!). Wat het probleem met een Freelander, Nobert is degene die kan repareren – hij heeft zijn hoofd onder een motorkap hele dag elke dag, en wat hij niet weet over een Freelanders ongetwijfeld is niet waard het het weten. Wat mij betreft, Sue, Nou, ik ben hier om te tellen van het geld – wat een moeilijke klus heb ik – hoewel Nobert niet te zeker hoe goed is ik op aangezien hij beweert dat ik besteden het sneller dan ik graaf het!!!

Wij zijn een klein bedrijf opererend vanuit onze eigen achtertuin (hoewel het is een zeer grote tuin – dat is waarom het gazon doet niet zo vaak als het zou moeten krijgen gemaaid!) We hebben geen fancy showrooms of kantoren. Dus Als u willen zou komen en Bekijk een van onze voertuigen net geef ons een seintje of afzetten of verzamelen van uw voertuig voor reparatie, wij zijn niet beperkt tot openingstijden dus zelfs op de avonden en weekenden u bent van harte welkom; Laat ons weten wanneer je wilt komen en wij zullen doen wat we kunnen om hier te zijn.

Wat we willen is tevreden klanten. Al onze voertuigen worden gebruikt Freelanders en wij proberen ons best om hen in grote mechanische voorwaarde (goed Nobert doet, ik ben niet veel gebruik ik ben bang!). Is het niet mogelijk voor ons om te testen rijden al onze voertuigen voor grote lengtes van tijd, dus als u een voertuig bij ons koopt en vinden dat er een probleem dat we hebben niet ingaan op dan alles wat je hoeft te doen is geef ons een seintje en we zullen onze uiterste best doen om sorteren het uit voor u.

En als je toevallig niet vinden wat u zoekt in onze collectie van Freelanders, vergeet niet dat ik zou nog graag uw geld te tellen, dus Nobert is beschikbaar voor service en reparatie de Freelander die u kiest tegen zeer redelijke prijzen (u zou niet me willen tellen te lang zou u!).

Als u Freelander problemen hebt en probeert te herstellen of verbeteren van uw Freelander dan check out de Freelander delen en toebehoren van de Freelander waarover we beschikken. Wij zijn met name gespecialiseerd in het reconditionering Freelander motoren en rijden treinen (IRD/overdracht vakken, visceuze koppeling eenheden (VCU ’ s) en verschillen, zo achterzijde wat uw probleem zijn we hier om te helpen.

Als er iets wat in het bijzonder is dat u zoekt en af het hier vondst schuin dan doe Geef ons een seintje op 0780 9575 421, alleen de kippen beet, we don ’ t!!!

 

Onze Freelanders- en een oneven kip!

Onze Freelanders- en een oneven kip!

Auto Dealers Directory – UK autodealers en dealers.
Auto Dealers Directory – UK autodealers en dealers.

Zie ons op stad-listings.co.uk