Automatische vertaling door Microsoft Translator|Beschikbare talen: ...................

Adres:

Glebewood Lodge,
Brandon Road,
Methwold,
Norfolk, IP26 4RH,
Verenigd Koninkrijk

Raadpleeg de sectie van de "Hoe vindt u ons" hieronder voor meer informatie over het reizen naar ons.

Telefoon:

Aanklagen op 0780 9575 421 of Nobert 0788 9936 364

E-mail:


nobert@freelanderspecialist.com

Als alternatief, als u ondersteuning nodig of een vraag, feedback of suggestie hebt, kunt u het onderstaande formulier om ons te contacteren.

Hoe vindt u ons

Wij zijn gevestigd in Norfolk, East Anglia, ongeveer 1,5 uur van Londen, 2 uur van Birmingham en 3,5 uur uit Manchester. Houd er rekening mee dat we niet zijn een garage of een showroom zodat indien u te wenst komen en Bekijk onze voertuigen Bel ons eerst om te maken van een afspraak – op deze manier u zal worden gegarandeerd dat zullen we in!

Krijgen van ons met de auto:

Ons adres is Glebewood Lodge, Brandon Road, Methwold, Norfolk, IP26 4RH – Zie de kaart hieronder. Houd er rekening mee dat een satelliet navigator u naar een garage op de weg van ons en niet rechtstreeks aan onze deur brengt. We zijn direct tegenover de Premier Foods-fabriek omstreeks 100 yards uit de buurt van de garage richting Brandon. Als u zou willen controleren dan de huidige verkeerssituatie Klik hier6
Grotere kaart weergeven

Krijgen van ons met de trein:

Onze dichtstbijzijnde treinstation is Brandon (uit Londen u moeten zou krijgen van een trein van Kings Cross of Liverpool Street naar Cambridge, dan overstappen op de trein van de Norwich op Brandon afstappen). U kunt ook Downham Market is niet te ver weg en dit heeft een directe trein vanaf London Kings Cross naar het. Als u ons vertellen welke tijd en u reist op station zullen we er te halen u op.

Krijgen van ons door Coach:

Onze dichtstbijzijnde busstation is Thetford. Als u ons vertellen hoe laat u aankomt zullen we er te halen u op.

Krijgen van ons door de lucht:

Ja, geloof het of niet, hebben we mensen komen uit het buitenland specifiek om één te kopen van onze Freelanders gehad! Dus als je vliegt onze dichtstbijzijnde luchthaven Stansted is, vanaf daar zou u een trein naar Cambridge, dan overstappen op de trein van de Norwich afstappen op Brandon. Als u ons vertellen hoe laat u aankomt zullen we er te halen u op.