IMicrosoft TranslatorD=...................
3444.4V424_

Ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο που κάνει τα κεφάλια τη σειρά, έχει φίλους σας πράσινο με το φθόνο και φαίνεται πολύ πιο ακριβά από ό, τι είναι πραγματικά;

Ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο που είναι σθεναρά χτισμένο, ασφαλή και άνετα, και θα χωρέσει όλη την οικογένεια και τις αποσκευές τους;

Ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο που είναι εύκολο στην οδήγηση, πηγαίνει οπουδήποτε εσείς πρέπει να πάει και να το κάνει στο ύφος;

Ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο που είναι διασκεδαστικό και θα σας μεταφέρει σε κάθε περιπέτεια που θέλετε;

Αν ψάχνετε για ένα ή όλα από αυτά τα πράγματα στη συνέχεια r είναι τα αυτοκίνητα για σας!

r φαίνονται καλά, αισθάνομαι ευκίνητη, πάει καλά, είναι άκρως ικανό εκτός δρόμου, όμορφα τελείωσε, και πολύ καλά εξοπλισμένα. Μπορείτε να καταλάβετε γιατί έχουν γίνει το απόλυτο στην οδήγηση ευέλικτη – σκληρότητα, αντοχή, άνεση και κομψό στυλ, όλα τυλιγμένα σε ένα αυτοκίνητο. Δεν είναι μόνο ότι, αλλά εσείς έχετε ένα ιδανικό κινητήριος δύναμη λόγω της σκληρότητας? ένα τέλειο οικογενειακό αυτοκίνητο με άφθονο χώρο? μια μεγάλη tourer λόγω του που είναι τόσο απίστευτα άνετη και ένα μεγάλο παιχνίδι – αυτά τα μωρά μπορεί να πάει σε περισσότερα μέρη μεγάλο αδελφό του εναγομένου μπορεί να πάει και να το κάνει στο ύφος!

Αυτά τα οχήματα είναι εξαιρετικά ικανό και ιδιαίτερα επιθυμητή. Στον αυτοκινητόδρομο αυτές κρουαζιέρα όμορφα, και σε μικρούς δρόμους το χειρισμό τους είναι η σωστή – δεν είναι πάρα πολύ ευαίσθητος, δεν είναι πάρα πολύ αναίσθητα, αισθάνονται στερεών στο δρόμο. Τα φρένα έχουν μια παρόμοια ποιότητα, δίνοντας τους εξαιρετική διακοπή ικανότητα. Αυτοί λαμβάνουν γωνίες με έναν τρόπο που 4 × 4 ’ s δεν έχουν κανένα δικαίωμα να!
Η θέση οδήγησης – αγαπώ που κάθισε πάνω υψηλότερο από περισσότερα οχήματα – σας δίνει σχεδόν καμία τυφλών σημείων, φορτία των ποδιών δωμάτιο τόσο στο εμπρός και στο πίσω μέρος – σας πίσω επιβάτες θα νιώσεις σαν να είσαι σε μια λιμουζίνα! 

Στο τιμόνι της Freelanders αυτά τα νιώθεις ένα μικρό σύνολο χώρια – και όχι μόνο λόγω της η υψηλή θέση οδήγησης, και το γεγονός ότι όλοι οι φίλοι σας είναι ζηλιάρης! Η λεπτομέρεια αγγίζει βοήθεια. Ο τρόπος για το παράθυρο στο πίσω μέρος πηγαίνει κάτω, έτσι μπορείτε να φορτώσετε τις αγορές σας χωρίς να ανοίξετε το πίσω πόρτα – ή δίνω δικό σου σκύλοι άφθονο αέρα? όλα τα χρήσιμα αποθηκευτικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένου οι κάτοχοι πολύ καινοτόμο ποτά στις πόρτες, και επίπεδες επιφάνειες? Ηλεκτρικά παράθυρα? πίσω καθίσματα που αναδιπλώνουν επιτρέποντας εντελώς τόνους του χώρου αποσκευών? το ABS? το ‘ Hill Descent Control ’ σύστημα? Θα μπορούσα να πάω και.

Τι είναι πραγματικά τόσο μεγάλη για αυτά τα r είναι ότι είναι ένα πραγματικό κεφάλι turner, μια φανταστική αναζητούν όχημα που μοιάζει πολύ πιο ακριβά από ό, τι στην πραγματικότητα είναι – τόσο στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

r έχουν είτε ένα 1,8 λίτρων κινητήρα βενζίνης? μια μηχανή βενζίνης 2.5 λίτρων V6 ή ένα 2.0 λίτρο turbo κινητήρα ντίζελ (με το πάντα δημοφιλές TD4 εισήγαγε το 2000) που σημαίνει ότι έχουν ικανοποιητικη οικονομία καυσίμου για το κύρος του οχήματος και αποφύγετε τις τάξεις της υψηλής φορολογίας που έρχονται με το βαρύ αέριο guzzling 4Χ4.

r έχουν τέτοιο στυλ, άνεση και ευελιξία, καμία κατάπληξη που είναι το καλύτερο all-rounder στην κατηγορία τους. Είναι ένα στερεό, ποιότητας 4 × 4 σε τιμή ευκαιρίας.

Εξαιρετική αξία και εντυπωσιακά αυτοκίνητα – να συνεχίσω, να ελέγξετε τι Freelanders που διαθέτουμε και δώστε κάποια διασκέδαση – ξέρετε ότι θέλετε να!