A gépi fordítás Microsoft Translator|Elérhető nyelvek: ...................

Vagyunk Freelander szakemberek – az csak járművek foglalkozunk a Land Rover Freelanders és a Rovers, mint azok az azonos motorral rendelkeznek. Az én csodálatos férjem, Feri, az a fő agy, mögött a villáskulcs (bár ő szeret-hoz gondol magára, mint a brawn, ő emléktárgy bemutatás én hogyan jól fejlődő izmait!). Bármi legyen is a probléma a Freelander Feri a egy amit tud erősít ez – már a fejét a motorháztető alatt, minden nap, és amit ő nem tud a Freelanders biztos vagyok benne, nem tudni érdemes. Ami engem illet, Sue, Nos, én vagyok itt, hogy számít a pénz – amit nekem van egy nehéz feladat-bár Feri nem is biztos, hogy milyen jó vagyok, hogy mivel azt állítja, én kiad ez gyorsabb, mint gróf!

Vagyunk egy kis üzlet, működő-a saját hát kert (bár ez egy nagyon nagy kert – ezért a füvet nem kap kaszált olyan gyakran, mint kellene!) Nem rendelkezünk, bármilyen képzelet bemutatótermekben, vagy irodák. Így Ha azt szeretné, hogy jöjjön, és Kilátás akármi-ból mi járművek csak hívjon minket lehull vagy gyűjteni a gépjármű-javítás, nem vagyunk korlátozni, nyitvatartási idején még a este és hétvégén is várjuk; tudassa velünk, ha azt szeretné, hogy jöjjön, és megtesszük, amit tehetünk, hogy itt lehetek.

Mi szeretnénk boldog ügyfelek. A járművek Freelanders, és próbálja meg a legjobb kap őket-ba nagy mechanikai állapotban (Feri jól csinál, im ' nem sok hasznát tartok!). Nem lehetséges a számunkra, hogy teszt-hajt a járművek, a nagy hosszúságú időt, így ha egy jármű tőlünk vásárolni, és megtudja, hogy a probléma, hogy mi volt nem felfedez-ra akkor mindössze annyit kell tennie, hogy hívjon minket, és mi megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy fajta ez ki az Ön számára.

És ha véletlenül nem találja, amit keres a gyűjtemény Freelanders, ne felejtsd el, hogy még mindig szeretem a pénz számít, így Feri érhető el szerviz és javítás a Freelander, hogy úgy dönt, igen méltányos áron (te sem örülnél, hogy túl hosszú, most a számlálás akkor!).

Ha Freelander problémája van, és megpróbálják javítás vagy növeli a Freelander, akkor nézze meg a Freelander alkatrészek és tartozékok Freelander hogy mi áll rendelkezésre. Különösen Szakterületünk Freelander motorok és vonatok vezetésére tatarozásával (IRD/transzfer dobozok, viszkózus csatlakozó egység (VCU ’ s) és a hátsó differenciálmű, így bármilyen problémád vagyunk itt, hogy segítsen.

Ha van valami különleges, hogy keres, és nem találom itt akkor kérem Hívjon minket a 0780 9575 421, csak csirke harap, mi don ’ t!

 

A Freelanders - és egy furcsa csirke!

A Freelanders - és egy furcsa csirke!

Autó márkakereskedők könyvtár – UK autókereskedők és autó kereskedések.
Autó márkakereskedők könyvtár – UK autókereskedők és autó kereskedések.

El hozzánk a város-listings.co.uk

Copyright by FreelanderSpecialist.com