Machine traducere de Microsoft Translator|Limbi disponibile: ...................

Sunteţi în căutarea pentru o masina care face ca capete rândul său, a prietenilor verde de invidie si arata mult mai scumpe decât este de fapt?

Sunteţi în căutarea pentru o masina care este puternic construit, sigur şi confortabil, şi se va potrivi intreaga familie si bagajele?

Sunteţi în căutarea pentru o masina care este usor de condus, merge oriunde aveţi nevoie să meargă şi nu în stil?

Sunteţi în căutarea pentru o masina care este distracţie şi vă va duce pe orice aventura pe care doriţi?

Dacă sunteţi în căutarea pentru unul sau toate aceste lucruri atunci Freelanders sunt masini pentru tine!

Freelanders arata bine, se simt agil, du-te bine, sunt extrem de capabil off road, finisata frumos si foarte bine dotata. Puteţi înţelege de ce ele au devenit în final flexibil automobilism – duritate, durabilitate, confort şi stil elegant toate învelite într-o maşină. Nu numai asta, dar veţi avea un cal de povară ideală datorită tenacitate sale; o masina de familie perfecta cu o multime de spatiu; o mare tourer datorate către aceasta fiind atât de incredibil de confortabile si o mare jucărie – aceste copii pot merge cele mai multe locuri, fratele său mai mare apărător poate merge şi nu în stil!

Aceste vehicule sunt extrem de capabil şi foarte de dorit. Pe autostrada croazieră frumos, şi pe drumurile mici manipularea lor este doar dreptul de – nu prea sensibil, nu prea insensibil, se simt solid pe drum. Frânele au o calitate similară, oferindu-le posibilitatea de oprire excelent. Ei ia colturi într-un mod că 4 × 4 ’ s au nici un drept!
Postul de conducere – îmi place fiind aşezat up mai mare decât cele mai multe vehicule – vă oferă aproape fără pete orb, încărcături de cameră picior atât în partea din faţă şi partea din spate-ul spate pasagerii se vor simţi ca şi cum acestea sunt într-o limuzina! 

La roata de aceste Freelanders te simti un pic set afară – şi nu numai pentru că postul de conducere înaltă, şi faptul că toţi prietenii tăi sunt invidios! Detaliu atinge ajutor. Modul în care fereastra din spate merge în jos, astfel încât aveţi posibilitatea să încărcaţi cumpărături fără a deschide uşa din spate – sau de a da al tău dogs o multime de aer; toate zonele utile de depozitare, inclusiv titularii de băuturi foarte inovatoare în uşi şi suprafeţe plane; geamuri electrice; scaunele din spate, care se pliază în jos complet care să permită de tone de spaţiu de bagaje; ABS; ‘ Hill Descent Control ’ sistem; Am putea merge pe şi de pe.

Ce este de fapt atât de mare despre aceste Freelanders este că acestea sunt de un real cap turner, un vehicul în căutarea fantastic, care arata mult mai scumpe decât este de fapt – atât pe interior şi exterior.

Freelanders au fie un motor de benzina a 1,8 litri; un motor de 2,5 litri V6 benzină sau un 2,0 litri turbo diesel motor (cu TD4 vreodată popular introdus în 2000) ceea ce înseamnă că au economie de combustibil bun pentru prestigiul vehiculului şi evita clasele de impozitare mare that a veni cu grele gaz pileală 4x4s.

Freelanders au astfel stilul, confortul şi versatilitatea, nu e de mirare sunt cel mai bun all-rounder în clasa lor. Ele sunt o calitate solide, 4 × 4 la un pret de chilipir.

Valoare excelentă şi uimitoare maşini – merge, verifica ce Freelanders avem disponibile şi dă-l unele distractiv – să vrei să ştii!

Drepturile de autor de FreelanderSpecialist.com