Machine traducere de Microsoft Translator|Limbi disponibile: ...................

Suntem Freelander specialişti – vehicule numai avem de a face cu sunt Land Rover Freelanders şi Rovers, ca ei au aceleaşi motoare. Soţul meu minunat, mariana, este principala creierul din spatele chei (cu toate că îi place să se gândească la el însuşi ca brawn, el păstrează aratandu-mi cât de bine se dezvolta muschii!). Oricare ar fi problema cu un Freelander, mariana pe una care poate repara-el are capul sub capota o toată ziua în fiecare zi, şi ceea ce el nu ştie despre un Freelanders sunt sigur că nu este în valoare de ştiind. Ceea ce pentru mine, Sue, ei bine, eu sunt aici pentru a număra bani-ceea ce un job dificil am-deşi arnaut nu prea sigur cum bun eu sunt la el din moment ce el susţine că îmi petrec mai repede decât am conta l!!!

Suntem o mica afacere de operare de la propriile noastre grădina din spate (deşi este o grădină foarte mare – de aceea gazon nu obţine cosite cât de des ar trebui!) Nu avem nici showroom-uri fantezie sau birouri. Deci Dacă doriţi să vină şi să Vezi oricare dintre vehiculele noastre doar să ne dea un apel sau drop off sau colecta autovehiculului, pentru reparare, noi nu se limitează la ori de deschidere, astfel încât chiar şi pe seara şi în weekend, sunteţi bineveniţi; să ne anunţaţi dacă doriţi să vină şi vom face tot ce putem pentru a fi aici.

Ceea ce ne dorim este clienti multumiti. Toate vehiculele noastre sunt folosite Freelanders şi vom încerca să-i în stare mecanică mare (face bine mariana, eu nu much folos mi-e teamă!). Aceasta nu este posibil pentru noi să test drive toate vehiculele noastre pentru lungimi mari de timp, astfel încât în cazul în care cumperi un vehicul la noi şi se pare că este o problemă pe care am nu ridica pe atunci tot ce trebuie să faceţi este să ne dea un apel şi vom face noastre tot posibilul pentru a sorta-l pentru tine.

Şi dacă prin orice şansă, nu puteţi găsi ceea ce cauţi în colecţia noastră de Freelanders, nu uitaţi că încă mi-ar plăcea să numere banii, deci arnaut este disponibil pentru service şi reparaţii Freelander that tu a alege la preţuri foarte rezonabile (tu nu ar dori să fie de numărare pentru prea mult timp acum v-ar!).

Dacă aveţi probleme de Freelander şi încercaţi să reparaţi sau spori dumneavoastră Freelander apoi verificaţi Freelander si accesorii Freelander că avem la dispoziţie. Ne-am specializat în special în recondiționarea Freelander motoare și unitatea trenuri (IRD/transfer casete, vâscos unităţi de cuplare (VCU ’ s) şi spate diferenţiale, deci orice problema suntem aici pentru a ajuta.

Dacă există ceva special, că sunt în căutarea şi nu pot găsi aici apoi, vă rugăm să faceţi să ne dea un apel pe 0780 9575 421, doar pui muscatura, ne don ’ t!

 

Freelanders noastre - şi un pui ciudat!

Freelanders noastre - şi un pui ciudat!

Director de dealeri auto – UK dealerilor şi dealeri auto.
Director de dealeri auto – UK dealerilor şi dealeri auto.

Vedea-ne la oraş-listings.co.uk

Drepturile de autor de FreelanderSpecialist.com