Machine traducere de Microsoft Translator|Limbi disponibile: ...................

Adresa:

Glebewood Lodge,
Brandon Road,
Methwold,
Norfolk, IP26 4RH,
Marea Britanie

Vă rugăm să consultaţi "Cum să ne găsiţi" secţiunea de mai jos pentru detalii de cum să călătorească de la noi.

Telefon:

Acţiona în judecată pe 421 de 9575 0780 sau arnaut 0788 9936 364

E-mail:

V
nobert@freelanderspecialist.com

Alternativ, dacă aveţi nevoie de orice sprijin sau au o întrebare, feedback-ul sau sugestie, utilizaţi formularul de mai jos pentru a ne contacta.

Cum să ne găsiţi

Noi se află în Norfolk, Anglia de Est, aproximativ 1,5 ore de la Londra, 2 ore din Birmingham şi la 3,5 ore de la Manchester.

Noţiuni de bază la noi cu masina:

Adresa noastra este Glebewood Lodge, Brandon Road, Methwold Norfolk, IP26 4RH – a se vedea harta de mai jos. Vă rugăm să reţineţi că un satelit navigator adesea vă va duce la un mic vânzări garaj în jos pe drum la noi şi nu direct la uşa noastră. Ne este chiar vizavi de fabrica de Quorn alimente aproximativ 200 la antetul de vânzări garaj masina spre Brandon.

Dacă doriţi pentru a verifica condiţiile de trafic actuale, apoi click aici.
View Larger Map

Noţiuni de bază pentru a ne de tren:

Noastră cea mai apropiată gară este Brandon (de la Londra va trebui să obţine un tren de la Kings Cross sau Liverpool Street la Cambridge, apoi schimba la Gara Norwich obtinerea off la Brandon). Alternativ Downham Market nu este prea departe, iar acest lucru are un tren direct din London Kings Cross spre ea. Daca ne-ai spune ce timp şi staţia sosiţi la noi va fi acolo pentru a vă ridica.

Noţiuni de bază pentru a ne de antrenor:

Noastră cea mai apropiată staţie de antrenor este Thetford. În cazul în care puteţi să ne spuneţi ce oră sosiţi vom fi acolo pentru a le ridica.

Noţiuni de bază pentru noi de aer:

Da, crezi sau nu, am avut oameni care vin din străinătate pentru a colecta lor Freelander! Deci, dacă sunt de zbor în nostru cel mai apropiat aeroport este Stanstead, de acolo te ar prinde un tren la Cambridge, apoi schimba la Gara Norwich obtinerea off la Brandon. În cazul în care puteţi să ne spuneţi ce oră sosiţi vom fi acolo pentru a le ridica.

Drepturile de autor de FreelanderSpecialist.com