Automatische vertaling door Microsoft Translator|Beschikbare talen: ...................

Bent u op zoek naar een auto die maakt hoofden draaien, heeft uw vrienden groen met afgunst en kijkt veel duurder dan het werkelijk is?

Zoekt u een auto die is robuust gebouwd, veilig en comfortabel, en het hele gezin en hun bagage zal passen?

Zoekt u een auto die is makkelijk te rijden, gaat overal u nodig hebt om te gaan en doet het in stijl?

Zoekt u een auto die is plezier en neemt u mee op een avontuur dat u wilt?

Als u op zoek bent voor een of meer van deze dingen dan n zijn de auto's voor u!

n Kijk goed, voelen behendig, ga Nou, zijn uiterst geschikt Off-Road, mooi afgewerkt en zeer goed uitgerust. U kunt begrijpen waarom zijn ze de ultieme flexibele autorijden – taaiheid, duurzaamheid, comfort en elegante stijl alle verpakt in één auto. Niet alleen dat, maar je hebt een ideale werkpaard te wijten aan de taaiheid; een perfecte gezinsauto met veel ruimte; een grote tourer omdat het zo ongelooflijk comfortabel en een grote speelgoed – deze baby's kunnen gaan de meeste plaatsen zijn grote broer de verdediger kan gaan en doet het in stijl!

Deze voertuigen zijn enorm geschikt en zeer wenselijk. Op de snelweg cruise ze prachtig, en op de kleine wegen hun behandeling is precies goed – niet te gevoelig, niet te ongevoelig, ze voelen solide op de weg. De remmen hebben een vergelijkbare kwaliteit, waardoor ze uitstekende stoppen vermogen. Ze nemen hoeken op een manier die 4 × 4 ’ s hebben geen recht op!
De bestuurdersplaats – ik hou van dat zat up meer dan de meeste voertuigen – geeft je bijna geen blinde vlekken, ladingen van beenruimte zowel de voorkant als de achterkant – je achterste passagiers voelen zullen alsof ze in een limo! 

Achter het stuur van deze Freelanders je voelt een beetje set uit elkaar – en niet alleen vanwege de hoge bestuurdersplaats, en het feit dat al je vrienden jaloers! Het detail raakt help. De manier waarop het venster aan de achterzijde naar beneden gaat zodat u kunt laden uw winkelen zonder te hoeven openen de achterdeur – of geef uw honden veel lucht; alle nuttige opslag gebieden, met inbegrip van de zeer innovatieve dranken-houders in de deuren en vlakke oppervlakken; elektrische ramen; zitplaatsen achter dat vouwen neer volledig rekening houdend met tonnen van de bagageruimte; de ABS; de ‘ Hill Descent Control ’ systeem; Ik kon gaan en op.

Wat is echt zo groot is over deze n is dat ze een echte hoofd draaier, een fantastisch uitziende voertuig dat ziet er veel duurder dan het eigenlijk is – zowel op de binnen- en buitenkant.

n hebben beide een 1.8 liter benzinemotor; een 2.5 liter V6 benzinemotor of een 2.0 liter turbo dieselmotor (met de immer populaire TD4 geïntroduceerd in 2000) wat betekent dat ze goede brandstofverbruik voor het prestige van het voertuig hebben en het vermijden van de klassen van de hoge belastingen die bij het zware gas guzzling 4x4s worden geleverd.

n hebben deze stijl, comfort en veelzijdigheid, geen wonder dat ze de beste all-rounder in hun klasse zijn. Ze zijn van een stevige, kwaliteit 4 × 4 op een koopje.

Uitstekende waarde en prachtige auto's – gaan, controleren wat Freelanders wij beschikken en geef het aantal leuke – je weet dat je wilt!